Eilen torstaina käytiin aamupäivästä hallilla ja ensin otettiin tokoa jonka jälkeen sitten hiukan agia piiitkästä aikaa. Mörrikin oli mukana ja jätkä teki omaa agia sillä välin kun siirtelin esteitä sivuun :).

Otin ihan ensin ruudun niin, että lelu oli ruudussa. Tämä jo ihan senkin takia, että sain Tikin tokomoodille agilityesteiden keskellä. Eikä ne esteet mitään tokoilua edes haitannut. Varsinaisen treenaamisen aloitin seuraamisella. Hiukan Tikki edisti, joka johtui hallian aikaansaamasta korkeasta vireestä. Loppua kohden hiukan parani. Sitten otin idaria vain seisomiseen asti ja palkka seisomisen jälkeisestä seuraamisesta. Seuraavana vuorossa oli luoksetulo eri variaatioin. Vauhti oli hyvää ja pysähdykset olivat hyviä. Seuraavana vuorossa ruutu, jota sitten hiottiinkin monen monta kertaa. Hyvin huomasin miten hallin seinät ja kunnon hiekkapohja vaikuttaa ruutuun liikkeenä. Ensinnäkin Tikki ennakoi ruudun paikkaa huomattavasti enemmän mitä ulkona, tämä johtui ihan hallin seinistä. Lisäksi pysäytyspaikka on eri, kun hiekalla pystyy pysähtymään ihan eri tavalla kuin lumella. Saatiin kuitenkin monta hyvää ruutua aikaiseksi. Ajattelin ottaa nyt ennen kisoja lähes pelkästään ruudun läpijuoksuja.. Loppuun vielä hieman kaukoja, jotka ok.

Sitten ne agit. Kontaktit olivat hyvät ja rimat pysyivät ylhäällä. Koiralla oli kumman paljon energiaa ;), eihän meillä ole kuin useamman vkon tauko agista ;). Tikki pysyi kuitenkin ihan ok hanskassa. Vielä kun saisi jotkut kisat mihin pystyisi ilmoittautumaan...