Päivityksiä siis, treenattu ollaan ihan ahkerasti. Treenit ovat nyt viime aikoina painottuneet tokoon ja pk-puoleen.

Viime tokotreenit sain osittain nauhalle, kiva. Videolta näki montaa hyvää asiaa. Huomasin, että Tikin seuraaminen on tiiviimmän näköistä miltä se tuntuu. Perusasiat on aika hyvin tokossa hallussa. En ole oikein saanut itsestä irti sellaista kunnon hiomista ja pilkunviilaamista. Tässä lyhyesti tämän hetkinen liikekohtainen tilanne. Seuraaminen: ihan hyvää. Jonkin verran Tikki keulii, mutta sekin vaihtelee jonkin verran. Palkkaan aina oikealla kädellä niin, että Tikki kiertää selkäni takaa hakemaan palkan. Idari: piippaamiseen yrittänyt puuttua. Uskoisin sen johtuvan täysin palkan odotteesta. Eniten ääntelyä esiintyy palkattomuuden jälkeen. En oikein tiedä mitä tehdä juuri silloin, kun päästää äänen... Ennaltaehkäiseviä keinoja on. Luoksetulo: vauhti tässä saisi olla ehkä hieman nopeampi. Tikki kyllä laukkaa, mutta ei mitään tuulennopeasti. Lisäksi pysähdykset saisivat olla ehkä nopeammat. Ruutu: välillä ilmenee ennakointia ruudussa ollessa. Pitäisi varmaan ottaa vain enemmän kokonaisuutta ja ruudussa makuuttamista. Merkille menoa ennakoi, mutta ei nyt ihan räikeästi. Enemmän siis palkkaa merkin taakse. Ohjattu: merkillä samaa kuin ruudussa. Muuten en koe ohjatussa olevan mitään varsinaista ongelmaa. Metallinouto: viime aikoina ollut hyvä. Kerran tainnut vähän sikailla, mutta muuten ok. Tunnari: ei ongelmaa (tosin ei usein ole harjoitusohjelmassakaan). Kaukot: lievästä treeninpuutteesta esiintyi hetki sitten pientä tekniikkarikkoa, mutta nyt alkanut taas näyttämään hyvältä. Paikallaan istuminen: nyt istunut hyvin pidempiä aikoja, joten toivotaan parasta. Maahan ei siis ole mennyt. Paikallaan makaaminen: harvoin treenattu, mutta ei ongelmaa.

Yllä olevan kun lukee niin saa sellaisen kuvan, että huonosti menee. Onneksi se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Olen vain itse kovin kriittinen meidän touhujen suhteen ;)

Pk-tottiksessa eniten huolia (tai oikeastaan se ainoa huolen aihe) aiheuttaa hyppynouto. Tikki ei edelleenkään ole kovin itsevarma hyppyesteellä. Pääsääntöisesti on nyt hypännyt sitä hyvin mennen tullen, mutta empimistä aina välillä esiintyy. Eilen viimeksi pääsi kolauttamaan esteeseen, mutta tänään taas hyppäsi ihan hyvin. Ensin tietty autettuna, mutta lopuksi ilman apujakin. Ei mitään käsitystä miten mahtaa hypätä vieraalla kentällä vieraalla esteellä. Muuten pk-tottiksessa ei ole ongelmia.

Esineruutua otettiin tänään pitkästä aikaa ja eihän siinä ollut mitään ongelmaa. Haetutin vain yhden ja palkkasin.

Henkilöetsintäkin on onneksi sujunut ilman suurempia ongelmia. Tänään treenattiin Huvilinnun nurkkametsässä ja alue aloitettiin niin, että mukaan tuli alun erittäin tiheä metsäkin. Ensimmäinen oli tiheikössä etukulmassa, jonka Tiksu ilmaisi hyvin. Ja hyvin Tikki jaksoi vetää ohjaaja ryteikön läpi näytölle hidastuksista huolimatta ;). Tältä ei saanut palkkaa. Ok vaikkakin ehti taas näytöllä ottamaan rullan suuhun ennen kuin ehdin edes liinaa irroittamaan. Toinen maalimies vasemmalla noin 10 metriä ennen kulmaa. Ilmaisu ok ja tällä jaksoi hyvin odottaa palkkaamista eikä ottanut rullaa suuhun. Kolmas oli oikealla puolella noin 15 metriä keskilinjasta. Tässä tarkoituksena oli, että lähetin hyvän matkaa ennen piiloa ja että Tikki olisi napannut maalimiehen takaisin tullessa. NO Tiksuhan sai maalimiehestä hajun jo hyvissä ajoin ja poikkasi suoraan maalimiehelle menemättä taakse asti. Ihan kiva, että nenä toimii. Neljäs pisto oli tyhjä. Ei mennyt ihan taakse asti mutta hyväksyin sen silti. Viides oli vähän hankalassa paikassa ja Tikki ei saanutkaan ekalla pistolla siitä hajua. Tyytyväinen olin siitä, että tämä "tyhjä" suoritettiin oikein päin eli aluetta eteenpäin :) Toisella pistolla sitten löysi maalimiehenkin. Viimeinen eli viides maalimies oli kivenkolossa piilossa, jonka ilmaisu ja löytäminen ei tuottanut ongelmaa. Tältä maalimieheltä palkka tuli viiveellä, eli otin Tikin ensin hallintaan. Ekalla käskyllä ei tullut sivulle, mutta onneksi tokalla. Tässäkään ei ollut mitään rullan ottamisen meininkiä. Oletettavasti Tikki ekalla pistolla ja maalimiehellä vielä sen verran kierroksilla... Mutta kaikin puolin olen tämän päiväisiin treeneihin tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa :)