Tänään aamulla kurvattiin aikaisin agihallille reenailemaan. Ensin otin vähäsen tokoa. Seuraaminen ihan ok, edistää jonkin verran mutta kun ei jaksa enää (tällä hetkellä) siihen puuttua. Pitää taas ottaa ekan askeleen kuuri jossain vaiheessa, kun kontakti laskee taas ensimmäisellä askeleella. Sitten otin idaria ja ei piipannut tälläkään kertaa! Jätin taas namin muutaman metrin päähän Tikistä. Sitten otin ohjattua, molemmat suunnat. Tässä ei mitään ongelmaa. Hyvät merkille menot ja siellä olot ja noudot vauhdikkaat.

Sen jälkeen siirryttiin hallin puolelle ja rakensin lyhyehkön hyppyradan pätkän Tikkiä varten. Ei suurempia ongelmia. Muutama rima tippui. Kontaktit hyvät. Huomenna sitten näillä eväin kisoihin.

Seuraavaksi otin Onni-pojan kanssa myös alikiitoilua. Onni meni kyllä hienosti!! Viime kerran jälkeen oli tapahtunut jätkän menossa huima edistys. Todettiinkin Julian kanssa, että kyllä hän jotain on oikein tehnyt ;). Palkka oli nyt kylläkin eri. Ei enää pakotettu Oota syömään niitä nakkeja vaan palkkana rehellinen mötky :) Ehkä tälläkin on jotain vaikutusta. Tällä kertaa siis Onni ihan oikeasti keskittyi hommaan ja hyppäsi hyvin eikä yhtään vuh-ääntä ei kuulunut. (Onni on siis Julian beecee, jonka kanssa aina silloin tällöin liidellään ja pidetään hauskaa. Ihan näin selvennyksenä lukijoille ;) )