Ja hieman myös agia. Eilen illalla kävin Tikin kanssa hiukan agilitysulkeisia. Niin kierroksille ei tuota tietenkään saa, että tekisi jotain tyhmää kontakteilla. Pari kertaa sentään sain varastamaan lähdössä..

Tänään nähtiin Julian kanssa Haunisissa tokoilun merkeissä. Otin ensin Tikin kanssa hiukan pk-tottista. Noutoja ja eteenmenoa. Ei suurempia ongelmia.

Pienen tauon ja juoruilun jälkeen siirryttiin itse tokoon. Ensin hieman pidempi pätkä seuraamista käskytettynä. Ihan ok. Hiukan Tiksi oli heiluvainen ja alussa pientä tarkkuusongelmaa. Parin huomautuksen jälkeen parani loppua kohden. Täytyy hiukan keskittyä taas käännöksiin ja rytminvaihdoksiin, siis omalta osalta ei koiran :). Sitten otettiin piiiitkästä aikaa tunnari. Oma tuli, mutta ei ihan täydellisesti. Hieman pidemmässä nurmikossa ei kapulat näkyneet ja ensin Tiksi meinasikin mennä ohi. Haistelun jälkeen oma varmasti suuhun ja perusasentoon. Kapulan käsittely kuitenkin huolimatonta ja se tippuikin jalkojen juureen, josta sitten nosti uudestaan. Täytyy varmaan ottaa vielä tällä viikolla uudemman kerran ihan tuon palautuksen vuoksi. Sitten vuorossa luoksetulo, joka ensin kokonaisena. Se oli sellainen joka minulle riittääkin. Pysähdykset ihan hyvät ja tulot laukalla (rauhallisella sellaisella). Hieman vielä hiottiin asennoista tulovauhtia ja pari kertaa maahanmenoa. Sitten vielä ohjattua noutoa. Tällä kertaa jo ihan kisaetäisyyksillä. Ensin noudettavana oli oikea ja se olikin oikein vauhdikas. Palkka perusasennosta. Sitten vielä vasen kapula. Kapulan otettuaan Tikki katseli keskelle päin, palkkasin vauhdista kun oli taas katse minuun päin. Merkiltä kääntymiset olivat nyt todella hyvät!

Kaikin puolin hyvä treeni ja onnistunutkin.