Eli jälleen kerran on päivitykset jääny tekemättä. Tässä välissä ollaan kisattu niin tokossa kuin agissakin ja treenattua kumpaakin lajia. Haku ollut nyt vähemmällä.

Jos vaikka ensin ne tokokisat. Lähdettiin 19.6. Hämeenlinnaan meidän kolmansiin evl:n kisoihin. Tulokseksi tuli kakkostulos pistein 226,5. Tuomari oli tiukka, mutta pääsääntöisesti ihan oikeudenmukainen. Jotkut pistevähennykset kieltämättä hämmästytti... Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä (enää en muista ulkomuistista, että missä järjestyksessä..). Tikki oli liikkeiden välissä menossa aina jonnekin, en tiedä oliko se hiukan hämmästynyt eri järjestyksestä vai oliko neiti vain sillä tuulella :). Tikki oli koko kokeen ihan suhteellisen korkeassa viressää, mikä sinänsä on kiva. Tässä yksittäispisteet. Paikallaanistuminen 7,5; levottomuutta, oli mm ravistellut istualtaan :). Paikallaanmakuu 8,5; ei ennakoinut, mutta oli vaihtanut lonkkaa. Seuraaminen (joka muistaakseni toisessa pätkässä) 9; hiukan välillä kontakti laski ja käännöksissä oli löysää, mutta nyt ei keulinut. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Tikki oli lähes koko ajan jalassa kiinni (tähän siis yritetty kiinnittää huomiota). Idari 7; tuomari otti pisteen jokaisen asennon levottomuudesta, joka mielestäni ehkä vähän raju tuomio. Koska ei Tikki nyt sentään mitenkään superlevoton ollut. Lähinnä sitä normaalia tassujen nostelua ja pään kääntelyä. Luoksetulo (muistaakseni ekan pätkän eka liike) 7,5; ennakoi hiukan liikkeellelähtöjä ja maahanmenoon tarvitsi suht pitkän matkan. Ruutu 0; valui ensin takarajasta ulos. Olisi pitänyt pysäyttää siis aiemmin. Tuosta kun yritin korjata niin olikin taas ulkona. Tikki olisi ollut menossa uudestaan ruutuun kun en suorittanut sitä loppuun :D Ruutuhan on ollut meille se ongelmaliike tässä kesän ajan. Ohjattu nouto 9,5; merkki loistava ja kapulan haku myös hieno. Kapula nyt ei ihan paikallaan pysynyt kun Tiksi meni hakemaan ja perusasentoon tulossa oli pieni ongelma, kun itse olin sijoittunut tyhmästi lähtömerkkiin nähden. Metallinouto 8; kapula oli Tikin mielestä ihan superällö. Se oli sellaista tosi kiiltävää metallia ja ihan erilainen mitä tähän mennessä ollaan törmätty. Tunnari (muistaakseni viimeinen liike) 9,5; tähän olen myös erityisen tyytyväinen. Hiukan haisteli kapuloiden sivusta, josta tuo pistemenetyskin meni. Kauko-ohjaus 7; Juuri kun piti käskeä koira maahan katseli neitokainen jonnekin muualle ja jäi luultavasti aivan inan vajaaksi se maahanmeno (tätä tuomari ei huomannut kun oli nurmi) ja kääntyessäni koiraa kohti Tikki istuikin. Asennon vaihdot muuten tosi hyvät. Paljon siis harmittavia pikkujuttuja, mutta ei mua onneksi kauheasti edes harmittanut tuo kakkostulos loppujen lopuksi.

Juhannuksena käytiin parit agilitystartit TSAUn juhannuskisoissa. Ekalta radalta 5. Harmittavasti pujottelun tokan välin ohi. Sijoituttiin toiseksi. Toiselta radalta 10, kaksi rimaa. Molemmilla radoilla kontaktit olivat hyvät, johon olen tietenkin ihan tosi tyytyväinen. Lisäksi lähdöt tapahtui ilman varasteluja. Homma pelasi kyllä kaikin puolin tosi hyvin ja fiilis oli kiva. Varsinkin toisella radalla oli hieno tunne, kun koira meni lujaa mutta silti oli täysin ohjattavissa. Ihan super-koira siis. Ohjaaja kun vielä oppisi :D

Ensi viikonloppuna onkin tokon SM-kisat. Meille ensimmäiset yksilöSM-mittelöt. En kyllä odota mitään huipputulosta. Mennään nyt katsomaan ja tavoitteena saada mukava ehjä suoritus.