Tänään otettiin esineruutua kahteen otteeseen. Aikaisemmin Haunisissa vietiin Tiksun kanssa yhdessä kaistan perälle kolme esinettä, joista eka nousi taas hienosti. Ohjaaja oli vaan varsinaisen tyhmä, kun ei lopettanut siihen. Kaikki kolme kuitenkin nousivat, mutta käytiin joko yhdessä tai erikseen niitä vähän näyttämässä. Toisella kerralla oli vaihtanut esineitä, kuola kertoi... Tällä kertaa palkkasin aina löytyneellä esineellä, jos se vaikka nostaisi esinemotivaatiota.

Illalla oli vielä pakko ottaa yksi esine, oli ihan pakko. Otin Tikin mukaan ja laitoin sen puuhun kiinni. Tikin nähden siis vein esineen siksakaten ihan perälle. Tikin luo palattuani laitoin ensin neidille liivit päälle ja Tikki olikin innoissaan piilotetusta esineestä. Juoksi hienosti suoraan perälle ja nenällä nosti esineen ja lujaa takaisin. Nyt leikittiin antaumuksella esineen kanssa ja Tikki tarjosikin sitä kerta kerran jälkeen mulle revittäväks. Tällä jatketaan eteenpäin. Eli kuuri näitä.

Tottista otettiin ihan vain noutojen ja esteiden muodossa. Näissä ei mitään ongelmaa. Kilon kapulakin alkaa uuden systeemin kanssa kantautumaan paremmin mun luo, hienoa!! Hyppynoudossa huomasin saman asian kuin aiemminkin, eli Tikki hyppää paremmin takaisin kun heitän kapulan lähelle. Kummallista kyllä... Paikallaanoloa päästiin ottamaan kunnon häiriössä. Hakutreenikaverit ottivat samaan aikaan ilmaisutreeniä, joka on Tikille aikamoinen häiriö. Kerrankin pääsin tavoitepäämäärään eli puuttumaan väärään toimintaan. Tikki nousi istumaan Voltin mennessä ekaa kertaa näytölle. Tästä Tikki saikin "satikutia" ja pysyi nätisti siitä eteenpäin maassa. Otettiin pari kertaa paikallaanolo alusta uusiksi myös Koodin ottaessa ilmaisua, neiti pysyi korrektisti maassa. Täytyy päästä tätäkin ottamaan nyt kunnon häiriössä, että pääsee kertomaan mikä on oikein ja mikä väärin. Pk-paikallaanolo kuuluu nykyään myös meidän agilityn ryhmätreenien ohjelmaan;).

Tänään oli kaikin puolin loppujen lopuksi hyvä treenipäivä :)