Eilen reissattiin Tikin kanssa kasvattajien luo kylään ja katsomaan Norin ainokaista pentua :) (joka ei siis ole tulossa meille, näin selvennyksenä ;) ). Samalla otettiin hiukan tokoa ja sainkin hyvät vinkit. Sitten Pekan ja Neron kanssa mentiin ottamaan esineruutu, joka olikin opettavainen treenikerta. Niin käytännön kuin ns teoriankin kannalta. Tallattiin suht kapea ruutu jonne Pekka vei Velhon kuolaamat kolme esinettä: sateenvarjon suoja, pehmolelu sekä tiskiharja. Näistän tiskiharja osoittautui vaikeaksi ja kun Tikki ei sitä löytänyt vaikka kovin etsi niin Pekka kävi sen vielä näyttämässä Tiksulle. Kaksi muuta olivat siis tähän mennessä nousseet todella nopeasti. Tikin jälkeen velipuoli-Nero pääsi kehiin ja esittikin ihan vakuuttavan esineruudun:). Meillä on vielä matkaa siihen miten Nero ja pekka homman hoitivat. Mutta tavoitteitahan on hyvä olla:). Sain paljon vinkkiä siihen miten jatkaa sekä hiukan uusia näkökantoja touhuun. Siis todella opettavaista :).

Tänään kun oli taas vapaapäivä töistä niin ensin piipahdettiin agihallilla, kun se juoksu on vihdoin ohi. Ei mitään hirveän suunnitelmallista treeniä. Lähinnä sellaista tilanteen tsekkausta missä mennään tauon jäljiltä. Hyvältä näytti. Rimat pysyivät hyvin ylhäällä ja Tiksu meni niin kuin ohjasin sekä kontaktit sujuivat.

Tämän jälkeen suunnattiin Haunisiin ja otettiin hiukan pk-tottista. Noutoja aika monta toistoa, kun piti saada kuvia ;). Ihan hyvä että tuli paljon toistoja esim hyppynoutoa. Tässä huomasi, että vielä on töitä takaisinhypyn saamiseksi idioottivarmaksi. Seuraaminen tuntui kivalta. Yritin itse keskittyä katsomaan eteenpäin ja hyvin se koira mukana pysyi :). Ainoastaan täyskäännös oli melkeinpä paska. Jotenkin tuota täyskäännöstä pitää saada paremmaksi. Se huononee heti, kun sitä ei treenaa kunnolla. Tuntuu ainakin, että sitä pitäisi melkein joka päivä ottaa jonkin verran nameilla, että se sitten toimisi pitkän seuruupätkän jälkeenkin... Jäävät olivat kaikki tänään hyviä.