Eli taas olisi vuorossa kisaraporttia viime viikonlopulta. Viime aikoina ollaan vietetty treenaamisista suhteellisen hiljaiseloa...

Mutta tosiaan viime viikonloppuna oli Tikillä yhteensä 4 starttia. Tulosten valossa päivät olivat samanlaisia eli molempina päivinä saldo 5 ja hyl. Eli ei edelleenkään sitä nollaa. Kolme radoista oli tosi hienoja, koira kulki ja kuunteli tosi hienosti. Itse onnistuin pilaamaan yhden nollaradan ihan totaalisesti. Nolla tuntuu vain todellakin karttavan meitä tällä hetkellä. Positiivisia asioita viikonlopussa oli, ettei Tikillä hajonnut pakka vaan piti hyvin itsensä kasassa ilman mitään palauttavaa treeniä välissä. Eli kehitystä on tapahtunut sen suhteen. Ja tietenkin olen tyytyväinen Tikkiin, koska se meni minne käskettiin. Oli tosi hyvin kuulolla. Virheet oli mun mokia ja koira teki aika pitkälle puhdasta rataa koko vkonlopun. Tikki varmaan etsiikin tällä hetkellä Henkilökohtaiset-palstalla itselleen luotettavampaa ohjaajaa ;).

Tikin lisäksi kisasin tietenkin lainakoira-Onnilla. Kiitokset Julialle taitavan koiran lainasta :) Onnin kanssa viikonloppu alkoikin makeasti toisella nollalla. Muuten Onnin saldo oli 30 vp (Onni oli vähän vallattomalla tuulella ;) ), 10 vp ja sitten viimeisenä se tilastohylly. Kolme rataa siis neljästä oli tosi hienoja. Onnin kanssa on mukava mennä, kun se menee mihin sanotaan ja herrasmiehenä aina kysyy suuntaa :) Mukava vastapaino Tikille, jonka kanssa pitää enemmän kiinnittää huomiota haltuunottoihin. Tosin Tiksukaan ei ole sellainen joka vaan lähtisi suorittamaan esteitä täysin itse musta välittämättä. Neiti pitää vaan ottaa aikuisten oikeesti haltuun :).

Seuraavana viikonloppuna olisi taas pari starttia...