Eli tänään hakutreeneissä :) "Sain luvan" ottaa kaksi kierrosta, eli ensin ekana ja sitten vikana. Tällä kertaa oli voimakas tuuli, mutta vähän väärästä suunnasta. Tästä johtuen pistot eivät olleet kovin suoria ja osittain löydöt tapahtui takaapäin. Molemmilla kerroilla sama kuvio eli maalimiehet (6 kpl) olivat samoissa piiloissa ja suoralla palkalla kaikki. Eka vasemmassa etukulmassa matkalla tyhjä piilo, johon ei ekalla kierroksella pahemmin reagoinut rekisteröi kuitenkin. Toisella kierroksella kävi ihan tarkastamassa, mutta jatkoi itsenäisesti matkaa. Molemmilla kierroksilla maalimies löytyi ekalla pistolla. Toinen oli oikeassa etukulmassa, jonne heti tynkäpisto eli itse muutuin passiiviseksi ja odotin Tikin omaa päätöstä lähteä uudestaan. Kului muutama tovi ja otinkin pariin otteeseen askeleen kohti piiloa. Lähti kuitenkin loppujen lopuksi omasta aloitteesta, meinasi jo oma kärsivällisyys kärsiä ;). Maalimies löytyi siis tällä oma-aloitteisella pistolla. Tokalla kierroksella lähtiessää jonkinlainen turhaumahaukku ja kääntyi takaisin, tästä lähti kyllä heti uudestaan etsimään. Kolmas vasemmalla 50 metrissä kotapiilossa. Molemmilla kerroilla löytyi heti ekalla pistolla. Ainakin ekalla kierroksella oli tosi hyvin tarkistanut piiloa ja maalimies työnsi lelun piilon alta vasta sitten. Neljäs oikealla 50 metrissä ja taas matkalla tyhjä piilo. Molemmilla kerroilla merkkasi piilon, mutta ei käynyt tarkistamassa eli haistoi jo matkan päähän ettei ole maalimiestä. Ekalla kierroksella teki tyngän ja minä siis taas odotin passiivisena. Lähti hyvin ja nopeasti jatkamaan. Tokalla kierroksella löysi ekalla. Viides maalimies oli 50 metrissä vasemmalla ja löytyi molemmilla kierroksilla heti ekalla pistolla. Kuudes maalimies oli oikealla 50 metrissä. Lähetyspaikka ei ollut paras mahdollinen, suhteellisen korkeaa varpua. Molemmilla kierroksilla teki tyngät ja tokalla kierroksella jouduin puuttumaan, koska oli menossa keskilinjan yli. Tuolloin lähetin uudestaan, jolloin maalimieskin löytyi. Kaikki tyngät oli tällä kertaa oikealle puolelle. Tulimme siihen tulokseen, että tuulella oli suuri merkitys tähän. Oikealle puolelle tuuli tuli osittain selän takaa. Täytyypä muistaa kirjata aina nuo tyngät näinkin. Jos niistä löytyisi joku säännönmukaisuus :)

Kaiken kaikkiaan tosi mahtavat treenit. Tiksin reaktiot tuohon mun passiivisuuteen oli hyvät. Ei mielestäni paineistunut vaan toimi aktiivisesti. Täytyy jatkossa kiinnittää enempi huomiota tuohon omaan lähettämiseen ja lähetyspaikkoihin. Pitäisi saada minimoitua ne omat mokat jolloin koiralla olisi sopivat mahdollisuudet toimia oikein. Tikillähän ei tällä kertaa ollut rullaa ollenkaan kaulassa, koska en halunnut sen tekevän täysin vääriä asioita ollessani itse passiivinen, noiden tynkäpistojen kohdalla. En yhtään olisi ihmetellyt vaikka olisi tarjonnut rullaa noissa tilanteissa ja hakien sillä hyväksyntää. Tällaisilla treeneillä jatketaan nyt jonkin aikaa ja katsotaan mihin se oikein johtaa :) Luottavaisin mielin olen kuitenkin ja olen alkanut miettimään kisoihinkin menoa. Eli tällä suunnalla odotellaan kisakalenterin julkaisua :).

Tänään alkaa myös Tikillä uusi antibioottikuuri anaalivaivoihin. Jos sillä pääsisi vaivoista eroon. Ainakin pitäisi olla nyt oikea ab, koska pöpöistä otettiin viljely... Lääkäriltämme saimme kuitenkin luvan tehdä ihan mitä vaan jaksamme. Ja mitä enemmän koira liikkuu niin sitä parempi :).