Ollaan nyt kahtena päivänä peräkkäin otettu tottista. Vuoden vaihde vietettiin Julian, Jarin, Aadan ja Onnin luona Hämeenlinnassa. Tiksu siis meillä mukana matkassa, pojat viettivät tuon ajan naapurissa. Vuoden vaihde meni kaikin puolin mukavasti ja Tiksu ei edellisvuosien tapaan välitä paukuista tuon taivaallista. Emme kuitenkaan pahimpaan aikaan pahemmin ulkoilleet...

Ja treeneihin: ohjelma kumpanakin päivänä hyvin pitkälti sama, pienin eroavaisuuksin.

Uuden vuoden päivänä Tikki oli ensin paikallaanmakuussa häiriön alla. Onni juoksi siis edestä milloin namin perässä milloin pallon. Aluksi Tiksu oli aika liekeissä ja kaula venyikin maksimimittoihin, kyynärpäät pysyivät kuitenkin alhaalla. Rauhoittui aika pian ja saikin maata hyvän tovin. Oikein loistava paikallaanmakuutreeni siis, kiitos hallin lainasta tähän. Meidän treeni siis jatkui ulkona tämän jälkeen. Seuraamisessa Tiksu oli myös aika kierroksilla, mutta tasaantui aika hyvin ja pian. Seuraaminen muuten hyvää (pitää kontaktia ja on hyvässä vireessä), mutta hiukan edistää (en tähän jaksa puuttua) ja temmon vaihteluissa poikitti. Itse en tätä huomannut, mutta onneksi oli Julian silmät apuna :) Tähän keksittiin hyvin lääke ja homma alkoikin taas pelittää. Sitten liikkeestä jääviä. Julia hoiti naksuttelun ja minä sen mukaan palkkasin koiraa. Istumiset ja maahanmenot hyviä. Sitten luoksetuloa a'la PK. Kaksi kertaa, ekalla kerralla kaarsi aika vahvasti vasemman kautta mutta tuli eteen vaikkakin vinoon, korjasi kuitenkin hyvin. Toiselle kerralla myös kaarsi vasemman kautta, mutta tuli nyt suorempaan. Tämä vaatii vain toistoja toistojen perään. Sitten vielä kilon noutoa joka hyvä.

Tänään 2.1. suuntasimme nokan Haunisiin ja seuranamme Tiina & Kess. Ja kuten aiemmin mainitsin niin ohjelma suht sama kuin edellä. Ensin seuraamista ja Tiina katsomassa miten pehva menee. Ainoastaan ekassa temmon vaihdossa juoksusta hitaaseen hetti pehvan sivulle. Tästä huomautin jonka jälkeen tekikin hienosti. Seuraamiset siis hyviä. Liikkeestä jäävistä istuminen Tiinan mielestä hieman hidas ja se voipi johtua Tiksun anaaleista. Reagoi siis käskyyn nopeasti, mutta jonkin verran asettelee takamustaan. Maahamenot ihan ok. Luoksetulot tänään sitten olivatkin ihan tosi superit. Etukäteen sanoin Tiinalle Tiksun tulevan kaartaen. No nyt tuli tosi suoraan, JES!! Ja Tiksu tulee myös lujaa (vaikkakin loppumetrit saisi tulla lujempaa). Jonkin verran täytyy ottaa jalkojen välistä lelulle jatkossa, jos saisi loppuvauhdinkin hyväksi. Mutta olin tosi tyytyväinen, että nyt tuli suoraan. Ja ihan samoilla avuilla kuin muutenkin tähän mennessä, eli mulla on kädet reisien päällä (ei siis täysin sivuilla). Sitten otettiin liikkeestä seisomista, joka eilen unohtui. Tässä ongelmana on askeleet. Tiksu pysähtyy hyvin, mutta lähes samantien ottaa pari askelta takaviistoon vasemmalle. Tätä mietittiin hetki ja päädyttiin siihen, että vasemmalla kädellä pysäytän ja heitän sitten oikealla kädellä pallon palkaksi. Ainakaan tänään ei tuolla tavalla ottanu ylim. askelia. Sitten otettiin vielä kilon nouto joka tänäänkin hyvä sekä loppuun esteitä ihan leikkien pallon kanssa.

Meillä siis kovin aktiivinen alkuvuosi :) Tiksun takamuksesta sen verran, että sain sille 4 päivän jatkon antibioottikuurille. Tikillä oli toinenkin anaalirauhanen aika tukkeessa ja neidin olo onkin helpottunut, kun sain sen suht hyvin tyhjennettyä. Ruokaan olen alkanut lisäämään kuitua ihan varoiksi. Mutta nyt näyttää siis kaikin puolin hyvältä. Tiksu onkin ollut jo maanantaista ilman kauluria. Eli takapää ei enää häiritse oloa ja sitä ei tarvitse hoitaa (=nuolla).