Eli Tikillä siis vihdoinkin alkoi se juoksu. Vähän viime tipassa juhannusta ajatellen, mutta ajoissa kuitenkin :) Hyvä niin. Omistaja/ohjaaja on viettänyt tämän viikon sairasloman merkeissä, selkä ei oikein tykännyt autossa istumisesta. No nyt onneksi napeilla on ollut ihan hyvän oloinen.

Lääkärin määräyksestä menimme hakutreeneihin eilen. Lekuri siis määräsi pysyä liikkeessä ;) Treenit suunnittelin niin, ettei minun tarvinnut metsässä juosta. Eli ei yhtään ilmaisua ja leikkeihin en tällä kertaa mennyt piiloille mukaan. Tikin treeni oli: oikealle etukulmasta aluetta eteenpäin reilu 10 metriä äijä -> suora palkka, vasen etukulma tyhjä. Toinen äijä/kolmas pisto oikealle 50m ja suora palkka. Vasuriin kolmas äijä/neljäs pisto 50m suora palkka. Oikealle tyhjä ja lopuksi vasuriin 50 m suora palkka. Kaikkiin yritin lähettää hiukan ennen äijää, muuten teki hyvin töitä eteenpäin paitsi äijälle nro 2 jouduin ensin lähettämään kaksi kertaa (työskenteli taaksepäin) ja kolmannella pistolla lähti sitten viistosti eteenpäin ja en korjannu. Löysi siis takaapäin... Tuon vaikean eli oikean puolen tyhjän lähti ensin tekemään taaksepäin, mutta käänsi itse suunnan aluetta eteenpäin. Tästä kehuin ja Tiksi tulikin luokse. Vasurin puolen äijät olivät kaikki löytöjä edestäpäin. Vikalle jouduin myös lähettämään useamman kerran kun eläin yritti oikoa. En antanut periksi ja lähtikin hyvin suoraan :). Kivat treenit vaikkakaan eivät täydelliset. Tosin eihän sitä aina pidäkään olla. Tikki kesti hyvin pistottelun ja takaisin huudot. Ehkä tästä nyt pikkuhiljaa uskaltaa taas alkaa vaikeuttamaan, pikkuhiljaa... Edelleen murheenkryyninä tuo oikean puolen työskentely, joka tapahtuu 90%sti taaksepäin...

Sorruin tänään muodin orjaksi ja ostin paljon puhutun wubban... Se ei tosin ole tarkoitettu Tikin eikä Mörrin käyttöön ;)