Tämä viikko on kulunut puhtaasti laiskotellen :). Tiistaina käytiin ohjatuissa agitreeneissä ja se onkin ollut tämän viikon ainoa suurempi aktiviteetti... Treenit itsessään meni aikast hyvin :) Tikki oli hyvin kuulolla ja ohjattavissa. Neiti meni sinne minne ohjattiin ja kun ohjaus oli kohdillaan niin meni tosi näpsäkästi. Vaikeissakaan kohdissa ei ollut pahemmin ongelmia. Mulla itselläni ei ole tällä hetkellä kunnon asennetta agilityyn. Pitäisi asennoitua ihan eri tavalla ja samalla treenata eri tavalla ja enemmän. Ehkä tällä hetkellä suurimman terän vie juoksun odottelu, jota ei siis edelleenkään näy eikä kuulu. Ihan tyhmää. Ei hauvaparka ymmärrä, että liiallisella venyttämisellä menettä mahdollisuuden juhannusliitelyyn ;)

Tällä viikolla ei siis olla edes esineruutua treenattu. Hyi Maria!! Ensi viikolla pitää koittaa ryhdistäytyä viikonloppunakaan kun ei ole yövuorojen takia odotettavissa mitään suurta treeniryntäystä ;).

Ai niin meinasin ihan unohtaa kertoa Mörristä :). Äijä oli tiistaina agitreeneissä mukana ja sai tehdä myös vähän hommia!! Ensin otettiin seuraamista pari pätkää ja sitten luoksetulo. Äijä oli kyllä ihan supertohkeissaan. Sai muutenkin ryhmäläisiltä huomiota osakseen ja päätti myös vähän possuilla. Kyllä, meidän kilteistä kiltein Mörri on selkeästi tullut vanhaksi ja ottanut oman tassun oikeuden käyttöönsä ;). Ryhmäläiset saivat olla liikeraatina Mörrille. Halusin, että joku muukin katsoo herran liikkumista kuin vain minä. Onneksi en ole sokeutunut ja Mörri liikkuu muidenkin mielestä olosuhteisiin nähden hyvin. Toki vasemman etusen nivelrikko näkyy liikkumisessa, mutta liikunta on muuten rentoa ja hyvän näköistä. Seistessään Mörri selkeästi ottaa painoa pois vasemmalta etujalalta tuomalla sen ihan oikean viereen. Koutsi-Taina sanoi heti Mörrin liikkuvan paremmin mitä talvella. Hienoa siis!! Tämän päätteeksi piti herran tietty päästä vähän liitelemään. Joka tarkoittaa siis muutamaa putken, puomin ja pujottelun suorittamista :) P-esteitä siis... Kyllä oli tyytyväinen mies :).