Tiksi pääsi tänään vielä kertaamaan hieman esteiden suoritusta viikonloppua ajatellen. Kerran sain varastamaan kontaktilta ja siitä sitten korjaus. Muuten kontaktit olivat hyvät ja rauhalliset (kuten tiistainakin). Rimat pysyivät ylhäällä eli hyvin meni tämä pieni kertaus.

Surkukin oli matkassa ja pääsi myös "treenaamaan agilitya". Otettiin ekaa kertaa siivekkeen avulla pientä ohjausharjoittelua. Yritin siis koiran puoleisella kädellä ohjata Surkun kiertämään siivekkeen ja vastakkainen käsi oli lelun kanssa odottamassa toisella puolella. Ei mitään ihan helppoa, mutta saatiin molemmin puolin parit onnistuneet yritykset :) Lisäksi herra sai istua puomin nokassa ja syödä nakkia. Alkuun otettiin vähän leikkiä ennen mitään edellä mainittua ja loppuun parit sivulletulot. Aika pätevä pieni mies :)

Surku pääsi eilen suureen maailmaan ;) Eli Paimio cityyn käymään. Reipas mies oli sielläkin. Mitä nyt vähän katseli autoja, mutta ei mitään sen kummempaa. Pystyi leikkimään hyvin ja parit sivulletulotkin onnistui hyvin. Ja tänään Surku oli mukana kun aamulla kävimme Lauran&Glendan&Bestiksen kanssa lenkillä. Osa matkasta taittui tietenkin kainalokyydillä, mutta reippaasti kulki mukana ja ihan vapaanakin :)

Ollaan muuten päästy noissa sivulletuloissa/-oloissa siihen pisteeseen, että herra osaa jo hetken istua vierellä. Tarvitsee siis edelleen voimakkaat avut sivulletuloon, mutta siinä osaa jo hiukan olla :) Muuten pieni mies on aika hirviö hereillä ollessaan ;) Eilen taas keskusteltiin siitä saanko silittää päästä vai en. Jotenkin olen sitä mieltä, että saan. Surku kylläkin oli eilen eri mieltä ja yritti osoittaa sen puremalla vimmatusti. Tänään onneksi taas ollut kiltisti silitettävänä. Ei kyllä meinaa itellä pokka pitää kun toinen on niin pieni mutta NIIN tosissaan :)

Tässä muutama kuva todisteena Surkun hirviöydestä ;)

1660572.jpg

1660574.jpg

Lisäksi kuva kun pieni hirviö nukkuu <3

1660568.jpg

Surku kuvissa 9,5-10 viikon ikäinen.