Välillä ihan tuntuu siltä, että meillä asuu pennun sijasta jotain pirun ja hirviön välimaastosta ;) Kahteen otteeseen ollaan nyt jouduttu keskustelemaan vakavasti mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Ja kummallakin kerralla saanut pysyä aika tiukkana kun pieni mies on ollut hyvin vahvasti eri mieltä. Naurussa on tosin ollut pitelemistä kun toinen on niin vakavana ja tosissaan. Täytyy näköjään olla jatkossa aika tarkkana herran kohdalla.. Ja minä kun luulin saavani kiltin ja pienen söpön sheltin ;) No itse asiassa se onkin pieni, kiltti ja söpö, ulkonäkö vain hämää pahasti ;) Olen kyllä tosi tyytyväinen, että Surkusta löytyy luonnetta hiukan enemmänkin. Se vain tarkoittaa enemmän haastetta minulle ;)

Surkun "treeni"rintamalle kuuluu edelleen hyvin pitkälle samoja juttuja. Sivulletuloja ja siinä hetken istumista, paaaaljon leikkimistä sekä luoksetuloja ja istumista. Seuraamista edelleen mietin, että miten teen. No onneksi ei ole mitään kiirettä. Maahanmenoa olen pariin otteeseen yrittänyt, mutta luovuttanut kun ei Surkun takamus laske etupään kanssa samalle tasolle. Eilen Tikin agitreeneissä Surku pääsi pariin otteeseen puomin nokalle istumaan ja syömään herkkuja :)

Tiksu pääsi eilen piiiitkästä aikaan agittamaan. Ajattelin etukäteen, että lähtee lapasesta tosissaan ekaa kertaa neljän vuoden aikana. Mutta ei :) Eka treeni meni paikka paikoin ihan tosi tosi makeesti. Yksi hyppy tuotti ongelmaa, mutta muuten radanpätkä tuntui menneen tosi hyvin. Hieno tyttö :) Toka pätkä menikin heikommin. Ehkä sekä koira, että ohjaaja oli tauon jäljiltä väsyksissä. Mutta saatiin sekin onnistumaan :) Vielä jos kerran käväisisi hallilla ennen juhannuksen kisoja, lähinnä kontakteja ottamassa...