Kun sitä sitten hiukan aktivoituu niin homma tyssääkin sitten hetkeksi seinään... Tikki ei nyt varsinaisesti ole millään sairaslomalla, mutta kevyemmällä tekemisellä joka tapauksessa. Torstain agien jälkeen levättyään ontui pienen hetken vasenta etujalkaansa ja lauantaiaamuna pari kertaa nosti hassusti samaa jalkaa ylös. Mitään kipupisteitä tms en löytänyt. Ainoa löydös oli mielestäni vasemman lavan seudulta jumitusta. Torstaina vielä ajattelin katsoa tilanteen ja hieroskella itse, mutta lauantaina soitinkin sitten aamusta Tanjalle. Saatiinkin hienosti heti tälle aamupäivälle aika. Olin oikeassa, että lihakset jumissa. Tosin tällä kertaa aika pahasti. Nyt otetaan ihan iisisti ja tehdään remmilenkkejä ja lisäksi Tiksi saa käydä uimassa (joka on varmaan se paras uutinen Tiksille tässä suhteessa). Tikki hierotaan vielä toistamiseen, kun kaikkia pahimpia jumeja ei saatu auki kerralla. Neiti joutuu lisäksi alistumaan myös minun hierottavaksi ja venyteltäväksi. Tikkihän ei siis tykkää alkuunkaan mistään hieronnoista. Odottaa sen koko tunnin silmät suurena hetkeä kun pääsee pois.

Tikkihän oli ilmoitettu pariin agikisaan nyt alkavalle heinäkuulle, mutta katsotaan miten saadaan neitokainen kuntoon ja sen mukaan niitä kisoja. Prioriteetti on saada jumit pois ja sitten vasta agituksia. Ei mitään järkeä lähteä riskeeraamaan tervettä koiraa (Tikillä näitä jumituksia ei ole pahemmin aiemmin ollut) parin startin takia. Mietittiin Tanjan kanssa mistä nuo jumitukset on voinut tulla, kun agiakaan ei olla otettu juoksun ja muun tauon takia pitkään aikaan (jos juhannusta ei lasketa). Tultiin siihen tulokseen, että jumit on tullu kroppaan kun on juossut pihalla lelujen perässä. Eli sitäkään ei tulla sitten tulevaisuudessa tekemään. Tikki saa rauhassa tarjota lelujaan, mutta turhaan ;)

Surku pääsi eilen lauantaina suureen Paimio cityyn kaupunkitapahtumaan. Paljon oli ihmeteltävää, mutta kulki tosi reippaasti ihmisten joukossa. Paljon oli rapsuttajia (niin aikuisia kuin lapsia) ja kaikki otettiin avosylin vastaan :) Aina ei Surku olisi kulkenut samaan suuntaan kuin me, joten oli aika rasittava ;) Ja on yllättävän rasittavaa kun on avoin pentu, joka haluaa mennä tervehtimään ihan kaikkia ;) Nyt olisi tarkoituksena alkaa opettamaan Spurgulle naksun merkitys niin pääsisi sitä hyödyntämään koulutuksissa...