Surku on taas saanut kokea paljon uusia hyviä asioita! Viimeksi tänään kävimme hakemassa ensimmäiset rokotukset. Ja Sari-lääkäri oli sitten tooodella mukava :) Sarille piti heiluttaa häntää ihan vimmatusti :) Pistosta ei meinannut edes huomata, kun söi nakkeja tohkeissaan. Surku käyttäytyi siis eläinlääkärilläkin tosi reippaasti. Ihana pikku mies!! Täytyy kyllä sanoa, että Spugge on kaukana keskivertosheltistä. Se ei taida olla edes kovin huono asia ;)

Tiistaina kävin Haunisissa hakemassa Tikille todistuksen agikisoja varten ja samallahan piti tietenkin hieman Surkun kanssa treenata tai pikemminkin "treenata". Tosi vaikea ajatella noita pentujuttuja minkäänlaisena treenaamisena. Hauskanpitoa enemmänkin :) Haunisissa oli aika paljon vilinää ja mekkalaa, mutta hienosti Surku keskittyi meidän hommaan. Välillä piti vilkaista ympärille, mutta ihmekös tuo kun ekaa kertaa sellaisessa paikassa oltiin. Seuraaminen imutustekniikalla on mulle aika tuskallista, kun Surku yrittää nakkien lisäksi syödä myös mun sormet (muistuttaa varmaan liikaa nakkeja...). Surku on hiukan edistynyt jos istumistreeneissä ja olen alkanut yhdistämään tähän jo käskyä pikkuhiljaa. Maahanmenotkin ovat jo nopeampia :) Hieman ollaan myös harjoiteltu paikallaanpysymistä.

Eilen keskiviikkona saatiin otettua laumasta ekat yhteiskuvat. Jotka tosin odottavat vielä kamerassa. Ja täytyy myöntää etten ihan yksin kuvia saanut aikaiseksi ;)

Surku kävi tänään lääkärissä puntarissa ja painaa huimat 3,25 kiloa :) Kotivaaka on näyttänyt suurinpiirtein samaa eli sekin on luotettava kapistus. Eilen Surku myös mitattiin ja korkeutta herralla järkyttävät 24,5 cm ;) Ei taida onneksi tulla kovinkaan isoa shelttiä, joka on hyvä juttu. katsotaan kuitenkin rauhassa mitä herrasta tulee koonkin puolesta. Aina välillä tulee mittailtua ja toivottavasti muistan niitä laittaa aina silloin tällöin ylös. Yhtään "hienoa" seisontakuvaa ei miehestä ole, mutta se ei meidän tahtia haittaa ;).

Tikki on viettänyt treenivapaata aikaa. Remmilenkkejä ollaan tehty ja siihen se on hyvin pitkälle jäänyt uinnin lisäksi. Tiistaina pääsi tosin kentälle tekemään vähän seuraamista ja luoksetulot, kun oli ensin kävellyt lämpimäksi. Seuraaminen oli tosi kivan tuntuista ja luoksetulot oli tosi hyvät. Luoksetulot otin lelulle niin, että Tiksi syöksyi jalkojen välistä. Jos tuolla tavalla saisi entistä enemmän sitä ajatusta siihen eteen. Vaikka Tikki on tehnyt ihan hyvin viime aikoina luoksetulot eteen. Kisatilanteessa pakka vielä sekoaa...

Tikki alkaisi kyllä olla jo sitä mieltä, että treenamattomuus ja kiinni oleminen saisi riittää. Dominon kanssa kun olisi niiiiin kivaa juosta päättömästi :). Ei ole kyllä onneksi keventänyt yhtään etujalkaansa sunnuntaisen hieronnan jälkeen ja itsekin kun olen hieronut niin ei ole tuntunut ihan hirveän pahalta. Venyttelyjä tosin yrittää edelleen pistää vastaan.