Eilen oli Tiksiläisen treenit pitkästä aikaa, ei olla siis töiden takia päästy käymään pariin viikkoon. Tikki oli vähän lennokkaalla tuulella :) Radat oli kyllä myös tosi vaikeita. Ekaa mentiin pätkissä ja pari kohtaa menikin ihan sikahienosti ja muutkin kohdat saatiin menemään ihan oksti läpi. Pitäisi vaan luottaa tuohon otukseen ja liikkua! Toka radanpätkä olikin sitten aikamoista hyppysyheröä. Jouduin vielä ohjaamaan sen ilman suullisia käskyjä, joka oli itelle ihan tosi vaikeaa aluksi. Tällä pyritään siihen, että Tikki lukisi aina vaan vahvemmin mun kroppaa ja mä en sitten Tikkiä turhaan prässäisi ja keskittyisin oikeasti siihen vartalosignaaliin. Ja vitsit kun Tiksi meni ihan kuin unelma. Siis aivan loistavaa menoa! Rimat pysyi ylhäällä ja Tikki hyppäsi meille vaikeat kohdatkin tosi ilmavasti. Siis ihan käsittämätöntä miten hienosti Tikki osasi. Olin siitä kyllä ihan sikaylpeä :)

Surku pääsi tekemään lopuksi siivekkeiden kiertoja monin tavoin. Edelleen ihan niitä perusjuttuja useampi kierto peräkkäin. Sitten sylkkäreiden opetusta, joka on vielä vauvalle aika vaikeaa. Takaakiertojakin otettiin, mutta ne oli ihan pala kakkua :) Sitten vielä keinulla istumista niin, että kolauttelin estettä. Ei välittänyt mitään liikkeestä :) Aika pro-mies :)

Tänään töistä kotiin ajaessa tarttui matkaan Onni-mies :) Onnin kanssa käytiin pikaiseen kentällä muistelemassa taas sitä aksaamisen saloja. Eilisten treenien jälkimmäinen syherörata oli jäljellä, eli sitä sitten reenattiin :) Rimat oli vaihdelleen 60-65 cm korkeudessa. Onni meni hienosti! Hyvin oli kuulolla ja kääntyi. Rimat pysyi hyvin paikoillaan, mahtoiko tulla kaikkien toistojen aikana pari hassua rimaa. Hyvä Onni-mies!! Kontaktit muistuteltiin ja lähtöjä palkattiin. Eipä siinä sen enempää, näillä mennään huomenna kisaamaan. Katsotaan miten meidän käy ;)

Kotiin päästyä nappasin miehen lisäksi mukaan Surkun ja Tikin. Matka jatkui hiekkakuopille lenkille. Tästä onkin sitten sitä Syylssin kaipaamaa kuvasaastetta :) Pakko kertoa mitä tapahtui matkalla kuopille. Surku oli päivän aikana syönyt omia jätöksiään ja päätti sitten oksentaa automatkalla syömänsä tuotokset. Haju oli ihan järkyttävä, meinasi itseltäkin oksennus lentää. Kuvitelkaa vaan miltä oksennettu paska voi haista ja vielä suljetussa tilassa ;) Loppumatka menikin sitten ikkuna auki. Ei välttämättä paras vaihtoehto, kun on jo valmiiksi kurkku kipeä... Mutta nyt niitä kuvia.

Se yhteispotretti satunnaisesti deittailevista Onnista ja Tikistä :)

1901040.jpg

Onni touhuaa

1901042.jpg

Surku 5kk poseeraa

1901052.jpg

Ja tämä vielä ihan vaan Julialle :) Onni lähettää terkkuja <3

1901043.jpg