Vihdoinkin ollaan treenattu ahkerasti. Mutta en jaksa millään alkaa kirjoittaa yskityiskohtaisesti monesta treenistä tähän hätään.

Viime aikoina on treenaus ollut hyvinkin tottispainotteista. Tikillä on painavan kapulan noudot parantunut aika paljonkin viime aikoina, mikä on tosi hienoa. Kapulat tulee tosi kivasti eteen ilman suurempia apuja. Pieniä hiomisia ollut joka suunnalla. Uusin ongelma on a-esteen noudossa kiertäminen takaisin tullessa. Pitänee tsekata ja hieroa otus läpi, jos vaikka olisi jostain suunnasta jumissa. Ollaan koitettu treenata vaihtelevasti eri asioita.

Surkun kanssa on treenien sisällöt ollut hyvin pitkälle samanlaiset. Perusasentoja, istumisia, seuraamista imutuksen lailla ja leikkimistä kera luoksetulojen. Luoksetuloissa on keksinyt tosiaan ihan urakalla bortsubanaanin. Tänään jopa laskin pään alas yhdellä kertaa :O Käsittämätön otus! Otettiin sitten luoksetuloja niin, että juoksen kutsuttuani pakoon jolloin suoristikin. Tosin heti liikkeelle lähtiessään Surku lähtee jo kaarelle. Noutokapulalla olen alkanut leikkimään ja hihnassa (kuten lelunkin kanssa leikkiessä on). Hihnassa sen takia, että kapula (ja lelu) palautuisi mullekin ilman sen suurempia taisteluita ;) Eipä ota ukkeli tätä pientä pakotetta miksikään. Vaikeaa on kyllä tuollaisen miniukkelin kanssa tokottelu :)

Onni saapuu tänään meille yökylään eli vuorossa siis agittelua useamman koiran kanssa.