Ollaan toki treenattu, vaikka tänne ei ole tekstiä ilmestynytkään. Jäljellä ollaan käyty ahkerasti Annen opastuksessa ja mukavasti on mennyt :) Surku on joka kerta saanut ajaa oman jälkensä. Pieni mies kehittyy myös kerta kerran jälkeen. Agitreeneissä ollaan myös käyty. Silläkin saralla pelittää hyvin.

Hakuakin ollaan päästy treenaamaan, ihanaa! Viimeksi keskityin meidän vaikean puolen tyhjiin. Eli lähetettyäni Tikin tyhjälle, juoksin ottamaan sitä alueelle vastaan. Tarkoituksena saada sille iskostumaan aivoihin, että myös vasemmalle voi kääntyä ;) Lähetin vaikealle puolelle yhteensä kolme kertaa joista vain keskimmäisellä kääntyi jonkin verran taaksepäin, mutta sain silläkin kertaa tuon elukan suunnan vaihdettua ja sain siis palkattua. Palkkasin ihan nakeilla noista oikein kääntymisistä. Tuossa treenissä oli vain kaksi maalimiestä nostettavana ja niiltä suorat palkat. Tuntui, että Tikillä aavistuksen vauhti kasvoi tuosta treenistä. Täytyy väliin ottaa joku ns tavallinen treeni ja sitten taas uudestaan tuollainen. Tuntui Tikille olevan hyvä treeni, katsotaan.

Mörri-vaari täytti viime sunnuntaina 10 vuotta :) Sopivasti viikonloppuna käytiin iltaa istumassa siskoni eli Mörrin kummitädin luona. Lahjoja tulikin sitten joka suunnalta. Äiti antoi punaisen pehmoapinan, kummeilta sai paljon herkkuja ja vielä sunnuntai-iltana vaari sai maksalaatikkokakun nappulapedillä ;) Mörri tykkäsi siis kovasti :) Mörri oli maanantaina eläinlääkärillä mukana vaa'alla käymässä. Ei ainakaan ole paino enää laskenut vaan tuntuu, että olisi muutama sata grammaa tullut jopa lisää. Joka tapauksessa vatsa toimii tällä hetkellä paljon paremmin. Ei se vieläkään ihan täydellinen ole, mutta selvästi parempaan suuntaan.

Tikki piipahti siis maanantaina lääkärillä kontrollissa. Anaalirauhaset olivat parantuneet loistavasti. Olen alustavasti varannut Tikille loppuvuoteen anaalirauhasten leikkausajan. Sai olla viimeinen kerta tätä vaivaa...

Surku on viime aikoina kehittynyt tosi kivasti. Edelleen se on aika possu, mutta olkoon ;) Nyt tuntuu, että voisi pikkuhiljaa alkaa ihan oikeasti treenaamaan tokoa. Viime aikoina on kehitystä tapahtunut ihan itsestäänkin ja herra ei nyt enää tunnu säätävän ja sähläävän niin paljon. Pitäisi siis ryhdistäytyä ja ihan oikeasti ottaa ohjelmaan kunnon tokotreenit (ja Tikille ne tottistreenit). Surkulle tulee huomenna täyteen 6 kk. Tänään otin jo hiukan kuvia meidän tukkahirviöstä :)

1970437.jpg

1970439.jpg