Päivityksten suhteen ollut taas ilmassa jonkinasteista (?) laiskuutta. Ollaan kuitenkin treenattu ihan kivasti kaikkia lajeja. Niin paljon aikaa kulunut tässä välissä ja useammat treenit niin parempi jättää sen tarkemmin analysoimatta. Jos tekisi vain yleiskatsauksen lajeihin...

Tottis: Kivanoloinen kokonaisuus tällä hetkellä, toki on korjattavia asioita siellä sun täällä. Seuraamisessa viimeksi edisti vähän reippaammin. Täytyy katsoa onko joku uus jatkuva juttu, eli pitääkö oikeasti puuttua vai riittääkö vain esim tiuhaan tehdyt käännökset. Henkilöryhmään lähestymiset on parantunut koko ajan. Liikkeistä jäävistä istuminen ja maahanmeno entisenlaiset eli ihan hyvtä. Seisominen on parantunut kivasti käskyn vaihdon ja palkkaustavan muuttamisen jälkeen. Luoksetulot edelleen tosi hyvät, ei epävarmuutta. Noudot myös menneet nyt pidempään hyvin. Kahden kilon noudossa jo laukkaa useammin palautuksessa. Hyppynoutoa ollaan tehty viime ajat enempi osissa, koska siinä oli tullut häikkää paluussa. Otettu enempi vain takaisinhyppyä kapulan kanssa. Näin ei ole tullut epäonnistumisia! Estenouto myös ollut kuosissa. Noudoissa yleensä luovutukset ollut jo pitkään hyviä. Eteenmeno entisenlainen ;)

Haku: Tainnut olla parit treenit tässä välissä. Ei suurempia ongelmia, tai siis lähinnä uusia ongelmia. Kivasti pelittää ja ollut hyviä treenejä.

Agility: Tikki on parit viime treenit ollut ihan superhieno aksa-koira. Siis ihan oikeasti super!!! Yhteistyö hioutuu koko ajan parempaan suuntaan. Mielenkiinnolla odotan tulevaa vuotta agilityn suhteen :)

Surku-mies: Tokoa treenaillaan edelleen samoin kuvioin. Mitään ihmeempää edistystä ei ole tapahtunut, mutta ei meillä mihinkään ole edes kiire. Hauska pomppivainen koira :) Agilityssa edetään samaan hitaaseen tahtiin. Surku debytoi eilen lauantaina näyttely-urallaan :P Ensiesiintyminen tapahtui Jyväskylän KV-nlyn pentuluokassa. Surku oli kuudesta urospennusta 2. hyvällä arvostelulla. Päivitän arvostelun kotisivuille kunhan saan aikaiseksi.

Ennen sitä pitäisi varmaankin saada videokamera purettua ja agilityradat verkkoon... Tämä onkin sopiva aasinsilta Onnin agilitystartteihin. Kisasin Onnisen kanssa ATT:n kisoissa marraskuun puolivälissä. hienosti toimi ilman treeniä tälläkin kertaa :) 2x10vp.