Tänään aamusta treffit Haunisissa Tanjan ja Laura H:n kanssa. Tikki meni ensin lumeen paikallamakuuseen, tällä kertaa en mennyt piiloon. Pysyi hyvin koko ajan kylmässä makaamassa. Sitten Tiksi sai taukoilla, jonka jälkeen otettiin seuraamista pikkupätkissä tarkoituksena saada sitä hirveää edistystä pois. Pikkupätkillä ei nyt ainakaan kauheasti edistellyt. Palkkasin naksulla+namilla. Sitten otettiin luoksetulot kummastakin asennosta. Lumi haittasi tässä näkyvästi (kuten melkein koko ajan jos oli umpihangessa) ja otinkin luoksetulot leluun. Sitten noutoja. Kahden kilon nouto pariin otteeseen, vauhtina ja luovutukseen. Sitten pienellä kapulalla eteentuomisia. Esteitä en viitsinyt ottaa lumitilanteen takia.

Surku teki perussettiä. Sivulletuloja, joissa nyt vähensin apuja aika voimakkaasti. Kädellä en auttanut pahemmin vaan Surku joutui itse miettimään mitä se sivulle-käsky tarkoittikaan. Hienosti pienen ukon aivot raksuttivat. Seuraamista taas imutuksella. Yksin täytyy muistaa ottaa vasemmalle kaartaen, koska tuppasi avaamaan takaa eli kulki vinossa. Ja hiukan täytyy nyt nostaa kättä ylemmäs. Hiukan tuntuu tämäkin edistyvän. Noutoja pari kappaletta. Tämäkin mennyt kivasti eteenpäin. Edelleen juoksen pakoon ja luovutuksia ei edes ajatella. Luoksetuloja kaks kappaletta ja ei näissä ongelmaa. Surku leikkii edelleen hyvin ja nykyään jo aika hyvin palauttaakin :) Eli pikkuhiljaa edistytään.

Tikki teki vielä loppuun esineruudun. Kolme esinettä niin, että Tikki näki niiden viennin. Jokaisella esineellä nakkiavut. Muistin Annen jo aikoja sitten antaman vinkin ja päätin sitä nyt esinetauon jälkeen kokeilla. Tuntui ainakin tämän kerran perusteella toimivan. Yhteensä viisi pistoa ja ei mitään merkkiä turhautumisesta. Jos vielä ehtisi pari kertaa ottaa tähän tyyliin esineruutua niin olis jees.