Laiskuus on vallannut pahasti, nimittäin tämän blogin ylläpidossa... Viime merkinnän jälkeen on tullut treenattua niin hakua kuin agilityakin sekä vähän tokoa.

Viime hakutreenissä tuli taas esille Tikin maalimiehen väistäminen. Tällä kertaa ratkaistiin asia niin, että menin Tikin perässä alueelle auttamaan ja tukemaan. Tuolloin kun Tikki tuli luokse en enää sanonut uutta käskyä vaan Tikki sai lähteä maalimiehelle ihan itse. Tämän jälkeen lähetin vielä samalle maalimiehelle uudestaan keskilinjalta. Näissä ei ollutkaan sitten enää ongelmaa. Loputkin meni ongelmitta. Tuo maalimies jota Tikki väisti oli vieras. Täytyy vain jatkossa vieraiden maalimiesten antaa palkka heti. Muutenhan tällä hetkellä Tikki on saanut aina hetken pyöriä maalimiehellä ennen palkkaa. Ja tuollakin maalimiehellä Tikki oli hetken pyörinyt, mutta ilmeisesti oli tullut epävarmuus vieraasta maalimiehestä ja lähtenyt pois kun palkkaa ei näkynyt neidin mielestä tarpeeksi nopsaan. Hakuporukasta tuli ajatus siirtää Tikki mahdollisimman pian ilmaisulle... Täytyy miettiä...

Agilitya tuli treenattua kahteen otteeseen tässä välissä. Ensin oli viime viikon ohjatut treenit, samana päivänä oli ollut jo edelliset hakutreenit. Tuolloin Tikin keskittyminen ei ollut parasta mahdollista luokkaa. Rimoja tuli jonkin verran alas. Positiivista oli kuitenkin se, että kontaktit olivat silti hyvällä mallilla. Toiset agilitytreenit olivat ns. omat treenit. Treenasin sekalaisia asioita; kontakteja, keppikulmia, hyppykuviota. Eli ei mitenkään kovinkaan suunnitellut treenit.

Tuli myös treenattua sekalaisesti tokoa/tottista. Vähän seuraamista, eteenmenoa, noutoja pk-tyyliin.Ongelmia tuntui olevan hypyssä takaisin tulossa, Tikki meinasi jatkuvasti kiertää takaisin tullessa. Tuota sitten hinkattiin lelun kanssa. Itse noudoissa ei ongelmaa, eikä estenoudossa muutenkaan. Lopuksi sain otettua vielä pari rullantuontia kentällä. Ne menivät kumpikin oikeastaan moitteettomasti. Eli sen puolesta voisi hyvinkin alkaa siirtämään ilmaisua metsään.