On taas vaihteeksi jäänyt päivittelyt vähemmälle. No eipä ole ollut hirveästi kerrottavaa. Esineet on taas kerran perseestä, vielä kun tietäisi tähän vaikuttaneet asianhaarat olisi kiva... Tarkoituksena on kuitenkin jatkaa samaan tapaan treeniä, taas helpotettuna. Nyt ei olla viikkoon otettu esineitä johtuen mun työvuoroista ja vitutuksesta ;) Tottista otettiin viime viikolla kertaalleen. Noudoissa vähän turhan lapanen mutta muuten ihan kiva. Tosin tuolloin oma asenne ei ollut ihan paras mahdollinen...

Tänään käytiin Tanjan kanssa aamupäivästä agilitya treenaamassa. Onni oli myös mukana matkassa. Itse asiassa Onni tuli meille jo tiistai-illalla valmiiksi :) Ensin otin hieman Surkun kanssa agilitya. Normaaleja siivekkeen kiertoja, jotka pelittävät hyvin :) Otin nyt hiukan etäisyyttä eli jo pieniä lähetyksiä mukaan, ei ongelmaa. Sitten otettiin ihan uutta ohjauskuviota. Olisikohan tämä nyt ollut sylkkäri, no ihan sama toimi joka tapauksessa. Surku lukee kyllä jo nyt ihan tosi hyvin kroppaa ja osaa hakea "esteitä". Sitten otettiin kontakteja joista ensin puomin nokassa istumista ja sitten vielä keinun päässä olemista (samalla hiukan heilutin keinua). Nämä kaikki tosi kivat ja onnistuneet :)

Sitten oli vuorossa Tikki, joka sekin pelitti tosi hyvin. Otettiin pientä radan pätkää, jossa meille yksi vaikea kohta. Siinä piti koiraa lähettää ja olla sitten ottamassa vastaan. Oma vaikeus oli se, että liike jumahti ja silloin ei ole hirveästi kerrottavissa koiralle mitä tapahtuu. Ja sitten kun tajusin käskyttää tarpeeksi tiukkaan niin jopa sekin kohta meni näppärästi :) Kontakteista otettiin vain puomi, jolle tuo radanpätkä päättyi. Ja nyt on kyllä taas tosi kivat kontaktit, nopeat ja jämäkät. Hienoa :)

Välissä meni Tanja Fiian kanssa, jonka jälkeen pääsi siis Onni kehiin. Onnilla samaa pientä radanpätkää ja ongelmia samassa kohtaa kuin Tiksinkin kanssa. Onneksi sain senkin pelittämään myös Onnin kanssa. Tanjalta tuli tosi hyvä huomio mun käsien suhteen. Onni reagoi paljon herkemmin mun heiluviin käsiin mitä Tikki (on jo siedättynyt vuosien varrella ;) ). Eli Onnin kanssa pitä olla tarkkana, ettei mun kädet heilu liian alhaalla. Toinen hyvä ja toimiva vinkki Tanjalta oli Onnin lähtötilanteisiin. Onnihan on kovin kiireinen lähtötilanteessa ja se persus ei millään meinaa pysyä paikallaan vaan nousee ihan väkisinkin ylös. Tanjan vinkistä laitoinkin sitten Onnin maahan ja siinähän se sitten olikin, muuta ei tarvittu :) Toki se Onnin takamus on edelleen kovin kevyt, mutta maassa herra pysyi. Kuten Tanja sanoikin niin Onnilla taitaa olla heliumia takamuksessa ;) Tanja juoksi puomilla tuomarina ja yritti provosoida Onnia pomppimaan, mutta ketut se mitään pomppinut ;) Onnin kanssa otettiin vielä lopuksi A kertaalleen ja kepit molemmin puolin. Hyvät treenit siis myös Onnisen kanssa.

Onnin yökyläilykin sujui kaikin puolin mallikkaasti. Surkukin on hengissä, eli ei se joutunut hurjan bc-pojan suuhun ;) No ei kyllä ollut mitään vaaraakaan siitä, vaikka eivät entuudestaan toisiaan tunnekaan. Tänään aamullakin juoksivat kilpaa sisällä ja leikkivät innoissaan. Tosin joka kerta kun kurkkasin mitä touhuavat lopetti Onni leikkimisen sen näköisenä, ettei hän oikeasti aikuisena ja arvokkaana bc:nä kyllä leikkinytkään, mitä nyt hyvää hyvyyttään viihdytti ipanaa ;) Pari kertaa Onni joutui kertomaan päivän aikana Surkulle, ettei nyt ihan koko ajan tarvitse iholle tulla. Mutta nekin sanomiset meni hyvien koiratapojen mukaisesti :) Tikki oli tavoilleen uskollisesti hyvin kylmäkiskoinen poikaystävälleen sisätiloissa ;) Ulkona sitten pystyikin normaaliin tapaan juoksemaan ja juoksuttamaan :) Tämän yökyläilyn perusteella Onni voi tulla meille toistekin ilman huolta :)

Onni pääsi vielä ennen kotiinpaluuta Tikin kanssa privaattimetsälenkille. Aurinko olisi vain saanut paistaa niin olisi ollut mukavampaa. Ja sateisen kelin takia jäi nyt tältä kertaa yhteispotretit ottamatta.