Eilen lauantaina oli ekat treenit sitten kisojen. Kiva oli kahvitella Pojun koulutustunnusta :) Seuraavalla kerralla sitten on Tikin kahvien vuoro ;)

Tälläkin kertaa toistui sama ilmiö kuin vuosi sitten. Kisojen jälkeen ekat treenit Tikki paineli pää viidentenä jalkana, eli ihan hirveää vauhtia. Nenä onneksi oli mukana ja ukot nousivat hyvin. Pistot olivat hyvät ja suorat. Otin yhteensä neljä maalimiestä, joista nro 3 oli ilmaisu ja muut suoralla palkalla. Tällä kertaa muistin jopa juosta piiloille joka kerta ;) Tikillä oli ihan hirveä vauhti myös näytölle mennessä. En muista koska olisi viimeksi tuollaista vauhtia mua vetänyt perässään. Kerran jo mietin, että päästänkö liinasta irti, mutta sisulla mentiin piilolle asti :) Huvittavinta oli, ettei Tiksi kertaakaan vilkaissut mua kohti vetäessään piilolle. Ei siis neitiä haitannut, vaikka ohjaajalla oli vaikeuksia ;). Ihan kivaahan se on, että koira nousee palkattomuudesta eikä päinvastoin. Sillä voi vaan olla niitä haittavaikutuksiakin. Täytyy nyt ottaa muutama tällainen ns helppo ja palkallinen treeni ennen kuin aletaan taas nostamaan vaatimustasoa. Pitää saada tuon koiran vauhti normaalille tasolle ;). Kivat treenit siis kaiken kaikkiaan. Ja kiva oli saada Laura ja Gee takaisin porukkaan :).

Ennen hakutreenejä otin yhden miniesineruudun Huvilinnun parkkiksen reunanurmella. Tämä meni hyvin ja esine nousi nopsaan. Tällä kertaa Tikki näytti tajunneen, ettei kannata syödä esinettä ;).