Aamulla treffit Lauran kanssa Haunisissa tottiksen merkeissä. Tikki aloitti. Ensin vähän seuraamista käännöksillä. Sitten kaikki jäävät parilla palkkauksella. Jäävien perään luoksetulot normaalisti. Ainoastaan maahanmeno oli ekalla kerralla huono, muut ihan passeleita. Luoksetulot hyviä. Ekan loppuvaiheessa tuntui haistavan jotain niin tuli vähän vinoon. Kahden kilon nouto hyvä. Hyppyesteellä eka nouto epäonnistui kun ei hypännyt takaisin. Otin pari kertaa pelkän paluuhypyn+noudon ja siihen perään yhden kokonaisen käsiavulla. Estenouto ongelmaton. Loppuun eteenmeno pallolle. Ekalla yrittämällä liikaa keulimista eli homma alusta. Toisella yrityksellä jo paljon parempi seuraamisosuus ja itse eteenmenossa ei yllättäen ongelmaa ;) Kotimatkalla tajusin, että sen paikallaanolonkin olisi toki voinut ottaa....

Otettiin Lauran kanssa vielä esineitä. Tikille aluetta talloessa Laura jätti kolme esinettä namiapujen kera alueelle. Tikki oli todistamassa tallausta. Esineet olivat vinosti ruudun halkaisijan muodossa eli yksi edessä, yksi keskemmällä ja yksi takakulmassa. Takakulma tuntui vaikealta. Tikin nostettua kaksi lähimmäistä esinettä pyysin Lauraa tekemään kävelylenkin takaesineen luoka ja takaisin. Viimeinenkin saatiin vihdoin nostettua. Pitänee varmaan ottaa vielä joku tosi helppo esinetreeni ennen lauantaita. Katsotaan saadaanko aikaiseksi... Ja lisäksi voisi ottaa pihassa hyppyesteellä parit noudot valoisaan aikaan.

Spugge sai myös toki tokoilla. Sillä perussettiä. Sivulletuloja, jotka on nyt edistynyt ja olen aika hyvin saanut käsiavun pois. Seuraamista, joka Lauran silmiin näytti ihan hyvältä ja Lauran mukaan ei ole kiirettä häivyttämään kättä pois. Luoksetuloja pari kappaletta. Leikkiä, istumisia, maahanmenoja sekä paikallaanolotreeniä. Näistä viimeisin on mennyt ihan tosi paljon eteenpäin. Pysyy jo tosi hyvin sen pienen hetken paikallaan. Ja tietenkin otettiin noutoja pari kappaletta. Tämäkin mennyt hyvin eteenpäin ja Surkulla on kiire mun luo kapulan kanssa (tosin edelleen juoksen karkuun). Pitäisi varmaan ottaa jossain vaiheessa sisätreeniksi kapulan luovutusta. Kunhan vaan joku kertoo ensin miten sen teen ;)

Lauralle kiitos seurasta :) Oli kiva nähdä taas.