Nyt on sitten harrastusten ja kisailujen osalta vuosi 2008 paketissaan. Tuloksellisesti ei meidän osalta ole ollut mitään hirveän suurta tulitusta, mutta muuten ollut tosi mukava ja edistyksellinen vuosi. PK:ssa saatiin HK2 ja korkattiin voittajaluokka, enempään ei edes tavoitteita asetettu. Eli PK:n puolella tavoitteet siis saavutettiin. Agilityssa saatiin se luokkanousu kolmosiin, joka myös taisi olla se ainoa virallinen tulostavoite. Agilityssa tavoitteena oli myös saada hommaan enemmän sujuvuutta ja se on todellakin saavutettu. Tikki kulkee treeni treeniltä aina vain paremmin. Tokossa ei edes startattu tänä vuonna niin kuin ei ollut edes tarkoituskaan. Eli ne viralliset tavoitteet saavutettiin :) Ensi vuodelle sitten ihan uudet tavoitteet pitää miettiä jossain vaiheessa.

Terveydellisesti (koirien) ei tämä vuosi ole ollut parhain mahdollinen. Suurin menetys oli tietenkin Muumin kuolema, josta en ole kyllä vieläkään yli päässyt. Tuskin pääsen koskaan. Mörrin kohdalla on taas tämä loppuvuosi ollut vähän huonompi. Uutena vaivanahan on nuo suolisto-ongelmat. Nyt on kokeilussa ihan erilainen ruokavalio, jos sillä saisi muutosta asiaan. Jos homma ei sillä tule kuriin pitää alkaa miettimään Mörrin elämää vähän vakavammalla kädellä. Tikillä uusiutui syksyllä anaalirauhasongelmat ja tavallaan niihin tämä vuosi myös loppuu.

Yksi parhaimmista asioista koirapuolella tältä vuodelta on kyllä Surkun saapuminen laumaan. Niin iso persoona on tuonut meidän elämään hyvin paljon vauhtia ja energiaa :) Mielenkiintoista katsoa mitä ensi vuosi tuo tullessaan Surkun kanssa :)

Haluan tässä vaiheessa kiittää ihan kaikkia meidän kanssa treenanneita ja niitä ihmisiä jotka ovat eläneet meidän menossa mukana (niin niissä hyvissä kuin huonoissakin). Ilman teitä kaikkia ei tämä koiraharrastus olisi ollenkaan sama juttu. Ja ihanaa miten jälleen kerran tänäkin vuonna on saanut tutustua uusiin loistaviin ihmisiin. Toivottavasti sama jatkuu tulevina vuosina.

Blogi hiljenee nyt aika paljon loppuvuodeksi, koska ei harrastusrintamallakaan tule ihmeempiä tapahtumaan :)