Tänään siis Tiksun vuoro liidellä. Edelleen Tikki kulki tosi kivasti, tällä kertaa oli jopa parempi tulostaso :) Eka rata oli agilityrata jolta virheitä 10. Kaksi kieltoa ohjaajan virheistä. Kontaktit otti tosi kivasti ja rimat ei kolissu :)

Toka rata oli hyppäri, jolta tuli 5 tippuneesta muurin palikasta. Muuten taas kulki tosi kivasti ja oli tosi hyvin kuulolla.

Kolmas rata oli jälleen agilityrata, jolta sitten tulikin HYL. Avasin takaakierton jälkeen kroppaa liikaa ja Tikki meni renkaan ohi ja hyppäsi sen väärin päin. Tuota liikaa kropan avaamista on nyt ollu parikin kertaa, pitänee kiinnittää huomiota siihen. Mentiin rata loppuun ihan kontaktien tähden, jotka olikin tosi makeet :)

Kivaa kun on alkanut löytyä se yhteinen sävel Tikin kanssa ja selkeästi nollat alkaa olla tosi lähellä. Tikki on ihanasti tosi hyvin kuulolla ja seuraa mitä siltä pyydän. Ja itse alan oppimaan pois siitä paniikkiohjauksesta. Tosin vaikuttaa sekin, että koira on aina vaan paremmin kuulolla. Ja vihdoin alan luottamaan Tikkiin, ja oli kyllä jo aikakin ;)